Workshops en activiteiten organiseren

Op het moment dat u op zoek bent naar een organisatie van een workshop, teambuilding activiteit of een ander soort evenement waarbij u een aantal leuke en unieke activiteiten kunt boeken, dan zit u bij Go-Active helemaal goed. De activiteiten die door ons worden aangeboden, zijn heel divers en zodoende erg geschikt voor iedereen. Zo is het mogelijk om met een relatief kleine groep een activiteit te ondernemen, of juist met een hele grote groep. De keuze is geheel aan u. Op deze website kunt u alle benodigde informatie over de activiteiten en workshops vinden. Wij zijn gevestigd in Heerlen, maar onze workshops en andere evenementen organiseren wij door het hele land. Enkele voorbeelden van onze activiteiten:
  • Bubble soccer
  • Streetgolf/city golf
  • GPS-tochten
  • Shooting activiteiten zoals handboog, kruisboog, blaaspijp en luchtpistool schieten
  • Teambuilding games
  • Workshop schilderen op doek
  • Workshop koe pimpen

Genieten met de kinderen of familie

Door de diversiteit aan evenementen is de kans groot dat u hier de ideale activiteit voor uw kinderen en/of familieleden kunt vinden. Zo kunt u hier een ruime keuze aan kinderfeestjes vinden. Laat de kids het plezier van een piratentocht of GPS spel ondervinden en geniet zelf ook mee.

Workshops en activiteiten voor organisaties

Wij richten onze aandacht niet alleen op families en kinderen, maar ook op organisaties, bedrijven, instellingen, scholen, vriendengroepen en sportverenigingen. Zo is het ondernemen van een activiteit een goede manier van teambuilding en u zult vanzelf merken dat dit een zeer positief effect op de motivatie van uw medewerkers kan hebben. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om deel te nemen aan een zeskamp of toch eerder mee te doen met de diverse teambuilding games. Ontdek samen met uw medewerkers het plezier buiten de werkplaats en geniet van de diverse activiteiten en de teambuilding workshops die wij aanbieden.

Boek nu het ideale evenement

Bent u al overtuigd van de diverse activiteiten die wij aanbieden? Boek dan nu het perfecte kinderfeestje of activiteitendag en geniet samen met uw familie van de perfecte dag. Als organisatie kunt u één van de vele workshops in Limburg volgen en zodoende een sterker verbond tussen u en uw medewerkers krijgen. Bekijk nu de verscheidene activiteiten op deze website en boek het perfectie evenement vandaag nog!