045 – 5610188 info@go-active.nl

Teambuilding

Is uw team wel toe aan een leuke teambuildingsdag? Ook voor teambuilding activiteiten bent u bij Go Active aan het juiste adres. Wij verzorgen diverse activiteiten die goed zijn voor de teamspirit binnen uw gezelschap, of het nu om collega's, vrienden of familieleden gaat! Onze teambuilding programma’s zitten boordevol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking.

 

Ervaar de kracht van teamwork

Het is voor teambuilding soms nodig als verschillende mensen binnen een team elkaar eens van een andere kant leren kennen. Met een bijzondere activiteit zorgt u ervoor dat uw team samenwerkt als nooit tevoren. Middels onze teambuilding activiteiten leert iedereen elkaar beter kennen en wordt er samen gewerkt aan een hecht team. U kunt bij ons kiezen uit diverse indoor en outdoor activiteiten welke zorgen voor een leuke, afwisselende dag waarmee eenheid wordt gecreëerd binnen het team.

Teambuilding activiteiten voor iedereen

Ons aanbod activiteiten is erg divers en daarom geschikt voor iedereen. Alle activiteiten zorgen voor een betere dynamiek en hechtere band tussen collega's, wat goed van pas komt op de werkvloer.

U kunt bij ons kiezen uit onder andere: steptochten, GPS tochten, mistery book, arrow battle, fun games, voetbaldarts en nog veel meer! Bekijk hierboven ons aanbod en kies welke activiteit het beste bij uw team past.

Hulp nodig? Wij geven graag advies

Wilt u graag een teambuilding organiseren? Dan adviseren wij u graag. Voor het evenement bespreken we met u het doel van de teambuilding activiteit en aan de hand daarvan zullen de juiste activiteiten aan u worden voorgesteld. Communicatie en samenwerken is van groot belang, dus .. succes!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2020 Go Active