045 – 5610188 info@go-active.nl

Teambuilding organiseren?

Wilt u de band op de werkvloer, in de familie of tussen vrienden nóg hechter maken? Organiseer dan een teambuilding dag. Go Active heeft een groot aanbod aan teambuilding activiteiten die de teamspirit binnen uw gezelschap zullen verbeteren. Of het nu gaat om collega's, vrienden of familieleden; met teambuilding leert u elkaar op een leuke manier beter kennen. Onze teambuilding programma’s zitten boordevol afwisselende activiteiten waarbij alles draait om een goede samenwerking. Bekijk het aanbod en ga van start.

Ervaar de kracht van teambuilding

Werken aan een onderlinge fijne sfeer met collega's, een hechtere familieband creëren of  met vrienden de vriendschap vieren. Met teambuilding zorgt u ervoor dat een groep mensen samensmelt tot één team. Middels teambuilding activiteiten leert iedereen elkaar beter kennen en wordt er samen gewerkt aan een hecht team  Zo draagt een teambuilding uitje bij aan een écht wij-gevoel. U kunt bij ons kiezen uit diverse indoor en outdoor teambuilding spellen welke zorgen voor een leuke, afwisselende dag waarmee eenheid wordt gecreëerd binnen het team.

 

Teambuilding activiteiten voor iedereen

Teambuilding is voor zowel volwassenen als voor kinderen een fijne manier om elkaar beter te leren kennen. Go Active biedt daarom een groot aanbod aan teambuilding activiteiten en teambuilding uitjes, waaruit u een keuze kunt maken. Ga op autotocht en volg een leuke GPS tocht, leer elkaar te vertrouwen met onze trust games, of kies voor een van onze sportieve teambuilding spellen, zoals voetbaldarts of zeskamp. Welke uitdaging u ook aan gaat; met de teambuilding spellen van Go Active gaat u op een leuke én effectieve manier werken aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en kies welke activiteit of activiteiten het beste bij uw team past.

Hulp nodig? Wij geven gratis advies

Wilt u graag op een leuke maar duurzame manier werken aan het team gevoel? Wacht niet langer en organiseer een team building dag. Door het grote aanbod aan teambuilding uitjes is er altijd een teambuilding opdracht die past bij uw groep en uw wensen. Kies een van onze teambuilding activiteiten en vraag vrijblijvend een offerte aan!
 
Wilt u graag advies over een gepaste teambuilding? Wij helpen u graag uw teambuilding dag te organiseren. Voor het evenement bespreken we met u het doel van de teambuilding activiteit en aan de hand daarvan zullen passende activiteiten aan u worden voorgesteld. Zo kiest u een perfecte teambuilding voor uw team. Neem gratis contact met ons op. 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active