045 – 5610188 info@go-active.nl

School event of klassenuitje organiseren?

Schoolevents vinden doorgaans één keer per schooljaar plaats en zijn uitermate geschikt om even af te kunnen stappen van de studie. Wilt u een klassenuitje organiseren, dan vindt u bij Go Active voor elke opleiding, leeftijd en doelgroep wel een geschikte klassenactiviteit. Onze programma's zitten vol afwisselende activiteiten die zorgen voor een geslaagde dag. Of het nu om een introductieprogramma of kampweek gaat; wij bieden diverse mogelijkheden.

De mogelijkheden voor een klassenactiviteit

Het organiseren van een klassenuitje is vanwege de grote hoeveelheid aan opties niet altijd even makkelijk. Bij Go Active heeft u ruime keuze uit activiteiten, waardoor er altijd wel een passende activiteit te vinden is. Zo heeft u bij ons keuze uit onder andere:

  • Bamboe bouwen
  • Handboogschieten
  • Go Active Battle of the Arrows
  • Teambuildings activiteiten
  • Creatieve activiteiten
  • Katapult bouwen en schieten
  • GPS tochten
  • Zeskampen

Naast de hierboven genoemde activiteiten zijn er nog vele andere mogelijkheden voor uw leerlingen. Wij maken graag een programma op maat voor u en de klassenactiviteiten zijn op verschillende locaties in Nederland uit te voeren. Alle aangeboden activiteiten zijn geschikt voor alle soorten onderwijs. Kortom: voor ieder wat wils!

Breek het ijs met introductie activiteiten

Naast het feit dat een klassenactiviteit de nodige gezelligheid en plezier met zich meebrengt, is het ook uitermate geschikt om het ijs te breken. Een gezellige en misschien wel sportieve introductiedag voor leerlingen is een uitstekende manier om het schooljaar samen actief en gezellig te beginnen. Daarnaast kunnen de leerlingen elkaar op deze manier alvast een beetje leren kennen, en dat is weer goed voor de teambuilding.

Advies nodig? Wij adviseren u graag

Wilt u graag een klassenuitje organiseren? Dan helpen wij u graag. We bespreken vooraf het doel van de activiteit en gaan daarna aan de slag met het op maat maken van de door u gekozen activiteit(en).

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active