045 – 5610188 info@go-active.nl

Workshop schermen

Trek de juiste outfit aan en zet de helm op. Bent u klaar voor uw allereerste battle? Met een workshop schermen leert u onder leiding van een professional de basis van het schermen. Na de uitleg is het tijd voor het echte werk: het schermgevecht. Dit is uw kans om eindelijk te kunnen duelleren tegen uw collega’s, vriend of familielid! Schermen is hiermee een van de leukste activiteiten om met een gezelschap te doen. Succes met uw eerste duel en moge de beste winnen!

Één voor allen en allen voor één

Een workshop schermen is een unieke manier om samen met uw vrienden, familie of collega's een leuke dag en ontspannende dag te beleven. Samen maken jullie kennis met schermen als sport. U gaat aan de slag met de basis aan de hand van oefeningen en spelvormen. Voordat u het weet, bent u klaar voor het eerste duel. Eerst een vriendelijk groet volgens de etiquette en daarna de strijd! Onder het toezicht van een professional probeert u voor de winst te gaan. Gaat u met de titel van koning naar huis?

Hoe ziet de workshop schermen eruit?

Gedurende de workshop schermen leert u de basisbeginselen van schermen aan, afgewisseld met diverse spelactiviteiten. Dit vraagt natuurlijk allereerst voor het aantrekken van het benodigd materiaal, zoals een vest, masker, sabel en handschoen. Deze liggen bij binnenkomst voor u en uw gezelschap klaar. Na een korte introductie gaat de workshop schermen echt van start. Onder leiding van een professionele begeleider leert u verschillende verdedigingstechnieken en aanvalstechnieken aan. Wanneer iedereen deze vaardigheden onder de knie heeft, is het tijd voor het echte werk: duels! In teams zal er gestreden worden voor de felbegeerde winst. De workshop schermen in Limburg is een uitstekende manier om kennis te maken met schermen als sport. Het is een geweldige manier om u te ontladen en met uw vrienden of familie écht een plezierige dag te beleven.

Boek uw workshop schermen op locatie bij Go Active

Een workshop schermen in Limburg is een ontzettend plezierige en sportieve activiteit om te doen als origineel groepsuitje. Go Active biedt een workshop schermen op locatie aan, waardoor het schermen bij elk soort gelegenheid kan worden georganiseerd. Zoek niet daarom verder en doe mee. Boek uw workshop schermen bij Go Active via het contactformulier en ga aan de slag. Engarde!
 
Bekijk ook andere sportieve spellen van ons, zoals golf clinic, quad rijden of één van onze schiet activiteiten.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active