045 – 5610188 info@go-active.nl

Paintball voor kinderen

Allerbeste prijs - plezierverhouding
Vanaf € 12,50 p.p.

Paintball voor kinderen, dat is pas écht een stoer kinderfeestje. Iedereen een camouflage overal aan, masker op en een gun in de hand en dan kan het feest beginnen! De impact van de guns is lager waardoor deze activiteit de perfecte activiteit is voor de stoerdere daredevils. Onze instructeur zal de kinderen instrueren en dan worden de teams verdeeld en stapt iedereen het battlefield in. Zal de vlag veroverd worden? Of zullen de targets geraakt worden? En wie zal de last men of women standing zijn? Te vet dus!

Geslaagd kinderfeestje? Paintball voor kids!

Bent u op zoek naar een actief kinderfeest waar de kids nog maanden over zullen napraten? Dan is kinderpaintball precies wat u zoekt. Deze activiteit staat gegarandeerd voor spanning, sportiviteit, teamwork en winnerslust. De kinderen worden in groepen verdeeld en trekken als team ten strijde, op zoek naar de winst. Rennend en schuilend over het parcours zullen ze de andere groep moeten uitschakelen. Paintball voor kinderen is een te gek spel waar je niet alleen goed moet richten, maar ook slim te werken moet gaan. Goed samenwerken met teamgenoten is daarom net zo belangrijk. Paintballen biedt vol uitdaging en spanning. Ben ik de volgende die wordt uitgeschakeld? Heeft de ander mij gezien? Paintballen voor kinderen staat gegarandeerd voor een kinderfeestje die niet snel vergeten zal worden!
 


 

Veiligheid staat voorop

Natuurlijk staat bij paintball voor kids de veiligheid voorop. Bij de kinderpaintball is er een professionele begeleider aanwezig. Deze geeft uitleg aan de kinderen en ziet toe dat alles veilig en volgens de regels verloopt. De paintball wapens zijn speciaal voor kinderen gemaakt. Er wordt gebruikt van een kleinere formaat paintballetjes die met een lagere druik worden afgeschoten en minder hard zijn dan de balletjes die gebruikt worden bij een volwassen spel. Gotcha kan daarom veilig door de kids worden uitgevoerd!
 

Complete dag organiseren?

Wilt u graag een complete dag voor uw kind organiseren? Kinderpaintball kan eenvoudig met  andere spellen van Go Active gecombineerd worden. Denk aan kids schietcombi, footsnooker of voetbaldarts. Ook met een gezellige afsluiting met een heerlijk hapje en drankje kunnen wij u bij helpen. Zo is het kinderfeestje tot in de puntjes verzorgd.
 

Kinderpaintball of Gotcha reserveren

Kinderpaintball reserveren? Go Active organiseert paintball voor kinderen door heel Nederland. Zo reizen wij van Limburg tot Groningen om uw kind een te gekke dag te bezorgen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Dan gaan wij aan de slag met het organiseren van een onvergetelijke dag!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active