045 – 5610188 info@go-active.nl

Mistery book: leuke wandel puzzeltocht

Een wandeling met een GPS? Of toch liever de ouderwetse route met de bolletjes en pijltjes? Of misschien zelfs wel een fotoroute? Of kunt u eigenlijk niet kiezen? Geen probleem! Kies simpelweg voor ons mistery book! Ons M-Book neemt u mee naar de meest prachtige locaties, maar hoe u daar komt, dat blijft de vraag! Naast de verschillende routebeschrijvingen zijn er uiteraard ook veel vragen te beantwoorden en opdrachten te volbrengen, maar weet u deze te vinden?

Unieke mix van kaart en GPS puzzeltocht

Niet zomaar een wandeltocht, maar een wandeling vol uitdaging en leuke opdrachten: de mistery book biedt het allemaal. Met een combinatie van een kaart, foute route en gps puzzeltocht gaat u samen met vrienden, familie of collega’s op zoek naar de eindbestemming. Onderweg komt u verschillende opdrachten, puzzels en raadsels tegen. Voltooi alle opdrachten, verzamel alle letters en kom achter het mystery woord! De mistery book is niet zomaar een puzzeltocht, maar een speurtocht voor echte speurneuzen!

Speurtocht en wandeltocht, ideaal als groepsuitje

Wilt u een avontuurlijk en onvergetelijk groepsuitje? De speurtocht mistery book van Go Active is een geschikte dagactiviteit. Ga als team samen de uitdaging aan. Neem de beste route, voltooi opdrachten en laat jullie niet afleiden. Samenwerken is bij deze unieke GPS tocht en puzzeltocht een echte must. Door goede communicatie, samen te denken en véél plezier ontrafelen jullie het mysterie. Mistery book is hét ideale groepsuitje voor familie, bedrijfsactiviteit of vrijgezellenfeest.

Puzzeltocht georganiseerd in heel Nederland

Spreekt mistery book u aan en wilt u de puzzeltocht graag in uw regio laten organiseren? Go Active komt naar u toe! Al onze activiteiten zijn mobiel en kunnen door heel Nederland uitgezet worden. Zo is deze GPS speurtocht van Limburg, Utrecht tot Zuid-Holland te organiseren. Voor een dag vol te gekke activiteiten staan we ook voor u klaar. Wij organiseren graag uw groepsuitje helemaal aangepast op uw wensen. Zo is de Mistery Book eenvoudig te combineren met een of enkele andere van onze activiteiten, waaronder handboogschieten, voetbaldarts of gewoon een lekkere lunch tussendoor. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wandel puzzeltocht laten organiseren?

Bent u op zoek naar een leuke en onvergetelijke groepsactiviteit? De mistery book puzzeltocht is een spannende GPS en wandeltocht in een nieuw jasje, waarbij geheimen ontrafeld moeten worden. Door de afwisseling van zowel natuur als stad, ontdekt u samen met uw gezelschap de mooiste plekken in de regio en hebben jullie de grootste lol! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor alle mogelijkheden en beschikbare data!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active