045 – 5610188 info@go-active.nl

Meerluik

Heeft u meerdere leuke programma’s gevonden? En kunt u eigenlijk niet kiezen? Geen probleem! Hiervoor is onze meerluik! In onze Go Active meerluik kunt u meerdere programma’s combineren, van activiteiten met GPS tot workshops of schietactiviteiten, alles is te combineren! Gedurende de meerluik kunt u uw collega’s alle programmaonderdelen laten afgaan of u kunt ze laten kiezen, de keuze is aan u!

Origineel groepsuitje door heel Nederland

Bent u op zoek naar een te gek groepsuitje voor een familiedag, vriendendag, kinderfeest of als teambuilding activiteit? Go Active biedt een complete dagactiviteit, bestaande uit diverse groepsuitjes; van sportieve spellen, tot originele en creatieve activiteiten. Ontdek bijvoorbeeld onze GPS tochten, zeskamp, trust games of bonbons maken. Kunt u niet kiezen tussen een activiteit? Gelukkig! Want Go Active organiseert een groepsdag volledig op maat. Op basis van uw wensen selecteren wij diverse spellen, waarna u geheel zelf uw groepsuitje kunt bepalen. Zo creëren wij een groepsuitje die bij uw en uw groep past. De meerluik is dan ook voor elke leeftijd te organiseren. Doordat we onze spellen op elke locatie kunnen organiseren, is de meerluik in heel Nederland mogelijk!

Meerluik: spellen voor ieder wat wils

Het organiseren van een groepsactiviteit is vaak een hele klus. Het uitje moet immers activiteiten bevatten die iedereen aanspreekt. De meerluik biedt de mogelijkheid om meerdere spellen in het programma aan te bieden. Hierdoor is er voor elke familielid, vriend of werknemer wel iets leuks! Tevens is er de mogelijkheid om groepen op te splitsen. Laat één groep wandelen, terwijl de anderen zich vermaken bij de schietsvaria. Sportief of minder sportief, de meerluik heeft als groepsactiviteit zo veel te bieden!

Activiteiten voor groepen binnen elk budget

Bent u bij het organiseren van een groepsdag gebonden aan een budget? Dan kan het vaak lastig zijn om een dagactiviteit te creëren waar iedereen blij mee is. Waar moet u beginnen? De meerluik van Go Active biedt het allemaal! Wij creëren activiteiten voor groepen op basis van uw wensen. Zo kan er een gehele teambuilding dag worden georganiseerd met uitdagende, variërende spellen binnen uw budget. Hoe groter het budget, hoe meer diverse spellen er binnen één dag mogelijk zijn. Een groepsdag organiseren die iedereen zich zal herinneren, is dus voor iedereen mogelijk!

Groepsactiviteiten door Go Active laten organiseren?

Wilt u graag een volledige dag met uitdagende, variërende activiteiten laten organiseren? Boek de meerluik van Go Active. We komen graag met u in contact en vertellen u meer over alle spellen. Op basis van uw wensen stellen we graag diverse mogelijkheden aan u voor! Waar wacht u nog op? Neem contact met ons op!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active