045 – 5610188 info@go-active.nl

Luchtbuks schieten

Allerbeste prijs - plezierverhouding
Vanaf € 18,50 p.p.

Deze schietactiviteit is echt geweldig! In alle actiefilms ziet u acteurs met scherp schieten, maar is het nu echt zo makkelijk als dat het lijkt? Dat kunt u ondervinden tijdens onze luchtbuks activiteit. Nadat onze instructeur u en uw vizier op scherp heeft gesteld, dan mag er geschoten worden. U zal gedurende deze activiteit gaan schieten op onze doelen en de kunst is natuurlijk om deze ook daadwerkelijk te raken. Schiet u het hoogste aantal punten bij elkaar of weet u onze targets om te schieten? Good luck!

Hét uitje van Nederland

Altijd al een keer uw schietkwaliteiten willen ontdekken? Ga luchtbuks schieten bij Go Active! Het buksschieten wordt op een speciaal uitgezette banen uitgevoerd. In verschillende games, zoals onze schietkasten en puntenkaarten, gaat u de strijd aan tegen vrienden en familie. Heeft u uw oog op de target? Focus, schiet en raak uw doel! In een competitie gaat u voor de winst. Geniet ondertussen van een lekker hapje en een drankje, en laat Go Active uw dag organiseren! Doordat we een ruim aanbod luchtpistolen hebben, hoeft u nooit te wachten op uw beurt. Zo is luchtbuks schieten op elke locatie in heel Nederland te spelen. Luchtbuks schieten is hét uitje voor een familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Buksschieten: van instructie tot wedstrijd

Buksschieten vraagt om goede coördinatie en behendigheid. In een kleine uitleg leert u door een professional de basis van het schieten. Onder andere ademhaling, richten en veiligheid komen hier aan bod. Hierna volgt een training waarbij u gaat oefenen met het buksschieten. Klaar voor een uitdaging? De activiteit eindigt met een spannende wedstrijd tussen uw vrienden, familie of collega’s. In een paar rondes verzamelt u zoveel mogelijk punten en gaat u voor de winst. Luchtpistool schieten is al mogelijk vanaf 16 jaar. Altijd al eens willen schieten met een bucks? Ontdek dan dit uitje! Hoe scherp schiet u?

Luchtbuks schieten met Go Active?

Op zoek naar een uitje vol adrenaline, uitdaging en plezier? Ontdek het uitje luchtbuks schieten bij Go Active! We komen graag bij u langs op locatie in heel Nederland. Wilt u graag het bucksschieten combineren met één van onze andere activiteiten, zoals kruisboogschieten, bubble soccer of battle of the arrows? Dat kan! Wij organiseren graag voor u een onvergetelijke dag! 
 
Neem contact met ons op! We sturen u graag een offerte of leggen u meer uit over de mogelijkheden!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active