045 – 5610188 info@go-active.nl

Kruisboogschieten

Allerbeste prijs - plezierverhouding
Vanaf € 18,50 p.p.

Deze activiteit is één van de stoerste in ons aanbod, maar hier zijn toch wel wat spierballen voor nodig! Het opspannen van de boog is wel even pittig, maar als dit eenmaal gedaan is, dan gaat de pijl erop en dan is het vlammen! Onze instructeur zal jou op professionele wijze instrueren hoe de boog te gebruiken met de daarbij behorende veiligheidsmaatregelen. Net als bij alle schietactiviteiten is je houding ook bij deze activiteit van groot belang. Als de juiste houding eenmaal gevonden is, dan gaat de safety van de boog af en staat je op scherp. Met grote snelheid zal de pijl richting het bord gaan, maar zal de roos ook daadwerkelijk geraakt worden?

Niet geschoten is altijd mis

Op zoek naar een spannende én gezellige activiteit die u met uw vrienden, familieleden of collega's kunt doen? Dan is kruisboogschieten precies wat u zoekt. Deze activiteit laat u kennismaken met een eeuwenoude sport die vandaag de dag nog steeds populair is. Niet gek eigenlijk: het kruisboogschieten in Limburg vraagt om een hoop spieren, techniek en stiekem een snufje geluk. Ervaar de kracht die vrijkomt met het kruisboog schieten en win de wedstrijd tegen uw gezelschap. Hoe ver spant u de boog?

Hoe werkt Kruisboogschieten?

Kruisboogschieten is één van de stoerste activiteiten van Go Active en vraagt voor heel wat spierballen. Na een uitleg van onze instructeur over veiligheid en de verschillende bogen gaan u en uw gezelschap aan de slag met oefenen. Het opspannen van de boog is wel even pittig, maar als dit eenmaal gedaan is, dan gaat de pijl erop en dan is het vlammen! Net als bij alle schietactiviteiten is uw houding ook bij deze sport van groot belang. Als de juiste houding eenmaal gevonden is, dan gaat de safety van de boog af en staat u op scherp. Richt u op het doel en laat de pijl met een grote snelheid richting het bord gaan. Dankzij het mechanisme biedt kruisboogschieten in Nederland een heel andere ervaring, dan onze andere schietactiviteiten, zoals handboogschieten of battle of the arrows. Kruisboogschieten in Nederland is hiermee perfect als groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Go Active: dé specialist in unieke activiteiten

Wordt u de nieuwe Robin Hood? Met het kruisboogschieten ontdekt u een een unieke en uitdagende schietsport, die een ware belevenis zal zijn voor u en uw vrienden, familie of collega's. Go Active biedt kruisboogschieten in Limburg aan als een losstaand activiteit of binnen een arrangement. Hierbij kunt u het kruisboog schieten combineren met één of meerdere activiteiten van Go Active en organiseert u heel eenvoudig een complete groepsdag op maat.
 
Neem contact met ons op via het contactformulier. We helpen u graag verder met uw ideaal uitje!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active