045 – 5610188 info@go-active.nl

Handboogschieten

Allerbeste prijs - plezierverhouding
Vanaf € 17,50 p.p.

Een tikkeltje traditie, toch? Op de roos of de appel richten met de pijl op de boog? Dat kan!
Onze ervaren instructeur kan jou tot in details vertellen welke houding de beste is en hoe jij beetje bij beetje dichterbij de roos kan komen. Na wat oefenrondes is het tijd voor de competitie, maar uiteraard kiezen wij niet voor een “gewone” competitie. Natuurlijk noteren we de hoogste punten, maar lukt het jou ook om de Nederlandse vlag bij elkaar te schieten? Of wellicht de ballon lek te schieten? Een competitie met een knipoog! Deze activiteit is succes gegarandeerd voor jong en oud.

Word de nieuwe Robin Hood

Kruip in de huid van een echte strijder en leer kennismaken met de bijzondere sport handboogschieten. Krijg instructie van een ervaren begeleider en leer de beginselen van het boogschieten aan. Na de korte introductie is het tijd voor het echte werk. Met een pijl en boog in de handen gaat u in een spannend duel strijden tegen uw familie, vrienden of collega's. Handboog schieten vraagt om techniek, een scherp oog en vaste hand. Heeft u alles in zich om de nieuwe Robin Hood te worden?

Handboogschieten arrangement

Handboogschieten is een bijzondere, leuke en uitdagende activiteit om met vrienden, familie of collega's te doen. U ontdekt uitgebreid alle facetten van het handboog schieten en begint aan uw eigen techniek te werken. Aan het eind van de dag komt alles bij elkaar en gaat u aan de hand van de opgedane kennis en vaardigheden strijden voor de winst. Handboog schieten is hiermee een sportieve en vooral leuke manier om met uw gezelschap te doen. Jong of oud, kleine of grote groepen; het is allemaal mogelijk bij Go Active. Bovendien kunt u ervoor kiezen om boogschieten als enkel activiteit te doen, of te combineren met een compleet arrangement met andere Go Active activiteiten, zoals een GPS tocht, highland games of batle of the arrows. Hierdoor kunt u bij Go Active een complete dag vol activiteiten op maat organiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag gaan handboogschieten in Limburg? Boek dan handboog schieten als activiteit bij Go Active en beleef een unieke dag vol spanning, plezier en uitdaging. Ook voor vragen of advies over onze handboogschieten arrangementen of één van onze andere activiteiten kunt u contact met ons opnemen via het contactenformulier. Samen met u kijken we naar het inrichten van dé ideale groepsdag voor u en uw vrienden, familie of collega's.
 
Bekijk ook onze andere schiet activiteiten, zoals kruisboogschieten, blaaspijpschieten of een compleet schietdag met onze schietvaria.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active