045 – 5610188 info@go-active.nl

Grootmoeders fotoboek: puzzeltocht

Grootmoeder heeft ooit een prachtige wandeling gemaakt en dit vastgelegd in een mooi fotoboek. Het fotoboek is erg oud en daarom dan ook op een aantal plaatsen licht beschadigd. Er missen een aantal foto’s, dus u moet wel goed opletten! Aan de hand van het fotoboek geniet u van de prachtige omgeving, maar grootmoeder zet ook uw hersenen in werking, want grootmoeder test uw oplettendheid door middel van vragen en opdrachten. Zoals grootmoeder zou zeggen: “Vroeger…”

Unieke fotopuzzeltocht

Puzzeltochten zijn van alle tijden. Dit keer is het in een speciaal jasje gestoken door gebruik te maken van een speciale fotopuzzeltocht. In groepen gaan jullie aan de hand van het fotoboek een route bewandelen. Elke foto leidt u naar een volgend punt in de route. Tussendoor gaan jullie de uitdaging aan en voeren jullie diverse opdrachten uit. Hebben jullie een oplettend oog en halen jullie in deze speurtocht het eindpunt?

 

Complete dagactiviteit georganiseerd

Grootmoeders fotoboek is een te gekke activiteit die bij elke gelegenheid georganiseerd kan worden. De speurtocht is als losse activiteit te boeken, maar u ook de mogelijkheid de fotopuzzeltocht te combineren met één of meerdere van onze andere activiteiten. Denk aan de fun games, footsnooker of een steptocht. Laat ons weten welk soort spellen u graag in één dag wenst te spelen! Een verzorgde dag met eten en drinken? Ook dat verzorgt Go Active voor u! Wij helpen u graag een complete dag aan leuke activiteiten te organiseren. Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze spellen en alle mogelijkheden!

Puzzeltocht met foto’s voor iedere leeftijd

Grootmoeders fotoboek puzzeltocht is een leuke manier om samen met u een groep een vermakelijke dag te beleven. Doordat we de puzzeltocht aanpassen op uw groep, is grootmoeders fotoboek geschikt voor iedere leeftijd! Hiermee is de wandeltocht geschikt voor een gezin met jonge kinderen, maar ook een grote groep vrienden. Doordat het spel een frisse competitielust vraagt, is de fotopuzzeltocht tevens een perfect uitje om als teambuilding activiteit met uw collega’s uit te voeren. Kortom: genoeg reden om de puzzeltocht met foto’s te boeken!

Fotospeurtocht door heel Nederland

Wilt u graag de speurtocht grootmoeders fotoboek in uw regio spelen? Al onze activiteiten zijn speciaal gemaakt om op iedere plek in Nederland uitgevoerd te worden. Zo kunnen wij eenvoudig de foto puzzeltocht bij u in de buurt uitzetten. Van Friesland, De Veluwe tot in Limburg, wij verzorgen een prachtige wandeling en leuk spel voor u. 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer informatie en beschikbare data!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active