045 – 5610188 info@go-active.nl

Golf Clinic

Putten, chippen en afslaan. Dit zijn de basisbeginselen van het golfen, die gedurende de golf clinic van Go Active voorbijkomen. Samen met onze golfpro gaat u de baan op leert u alles over de meest voorkomende golfbegrippen en slagen. Breng deze kennis in de praktijk en ga werken aan uw golftechniek op de baan. Eindig de dag met een putting wedstrijd tegen uw vrienden, familie of collega's. Wie is de golfkampioen binnen uw gezelschap?

Ontspannen en genieten

Een golf clinic in Limburg is een unieke activiteit om samen met uw vrienden, familie of collega's kennis te maken met de golfsport. Tijdens de golfclinic leert u onder begeleiding van een professional de beginselen van het spel aan. Heeft u de techniek een beetje onder de knie? Dan is het tijd voor het echte werk: een balletje slaan!  Strijd tegen uw vrienden, familieleden of collega's om de winst en eindig de dag met een heerlijke borrel. Een golf clinic is dé ideale activiteit om samen met uw gezelschap te ontspannen, bij te praten en te werken aan uw golftechniek. Na afloop van de golf clinic in Limburg gaat u bovendien als een betere golfer naar huis!

Hoe ziet een GolfClinic eruit?

Bij de golf clinic wordt u verwelkomd door een professionele golfer die u de fijne kneepjes van de golfsport gaat bijbrengen. Zo maakt u kennis met alle slagen van het golfspel, krijgt u uitleg over de etiquette en regels en gaat u zelf aan de slag met uw techniek op de golfbaan. Alle facetten van de golf zullen in de golfclinic aan bod komen. Zo weet u na het afronden van de golf clinic precies wat putten, chippen en driving range betekenen. Deze kennis komt goed van pas bij de afsluiting van de golf clinic, waarbij een wedstrijd tussen u en uw vrienden de kampioen zal bepalen. Bent u er klaar voor? 

Golf Clinic volgen bij Go Active?

Wilt u een sportieve, bijzonder én leuk uitje organiseren? Zoek niet verder en boek een golf clinic in Limburg bij Go Active. Wij bieden ook diverse golf clinic arrangementen aan, waarbij de golfclinic kan worden gecombineerd met onze andere activiteiten, zoals mountainbiketochten, footpool of kruisboogschieten. Perfect voor een bedrijfsuitje, verjaardag of vrijgezellenfeest op maat. Wij vertellen u graag alle mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active