045 – 5610188 info@go-active.nl

Battle of the arrows

Are you ready for an arrow battle? Alle schutters staan op de lijn... De boog in de hand en de pijlen in het speelveld... 3... 2... 1... Go! Wie weet de schutters van het andere team uit te schakelen? Kortom, trefbal met een vette twist! Speel Battle of the Arrows! De combinatie van handboogschieten, paintballen en trefbal! Durft u de uitdaging aan? Ja? Kom maar op dan en stap onze arena binnen!

Wat is battle of the arrows?

Battle of the arrows is een unieke combinatie tussen paintball, boogschieten en trefbal. In een uitdagend spel proberen twee teams elkaar te bestoken met pijlen en zo het ander team uit te schakelen. Bent u behendig genoeg om nieuwe pijlen te verzamelen en uw tegenstanders uit te schakelen? Wanneer u door een pijl geraakt wordt, moet u naar het achterveld. De spanning stijgt, wie blijft als enige over in het spel en zorgt voor de archery tech overwinning voor het team? 
 
 

Veiligheid voorop

Het programma start met een korte instructie over handboogschieten, waarbij er aandacht wordt besteed aan de techniek, speluitleg en de veiligheid. De archery tech pijlen hebben een speciale schuimpunt en zijn erg licht in gewicht. Tijdens het spelen is het dragen van een veiligheidsmasker verplicht. Hierdoor is battle of the arrows erg veilig en veroorzaakt het geen blauwe plekken en verwondingen.
 

Archery tech: hét uitje voor kinderen en volwassenen

Archery tech biedt een uniek uitje voor jong en oud. Waan u even weer in de Middeleeuwen en ga op zoek naar uw prooi met uw speciale handboog. Heeft u een vaste hand om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen? Door het gebruik van zachte pijlen en het dragen van veiligheidsmaskers is archery tech geschikt voor zowel kinderen en volwassenen. Een perfect uitje om in kleine of grote groepen te spelen. Wilt u graag het speelveld naar wens samenstellen? Go Active zorgt voor een onvergetelijke dag. Op aanvraag kan het spel op uw wensen worden aangepast. Zo speelt u met extra attributen  en leidt de tegenstander af, of schiet u op een specifiek doel voor punten. Wordt u de nieuwe moderne Robin Hood?
 

Battle of the arrows boeken?

Wilt u graag de gave strijd in battle of the arrows ervaren? Go Active organiseert arrow battle in heel Nederland. Wij komen naar een gewenste locatie of kiezen een locatie bij u in de buurt uit. Zo organiseren wij voor iedereen een onvergetelijke dag. Battle of the arrows is ook eenvoudig te combineren met één of meerdere andere activiteiten, zoals luchtbucks schieten, bubble soccer of voetbaldarts. Wilt u graag archery tech boeken of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active