045 – 5610188 info@go-active.nl

Footpool / footsnooker: biljartvoetbal

Tijdens een geweldig spelletje footpool wordt het beste van 2 werelden gecombineerd! Een simpel spelletje biljarten, maar dan met uw voeten. Tijdens dit spel kunnen de gekste trucjes uitgehaald worden om uiteindelijk toch de bal in de pockets te spelen! Welk team weet als eerste alle ballen weg te spelen? Speel nu  footsnooker bij Go Active en ga voor de winst!

Hoe wordt footsnooker gespeeld?

Footsnooker, oftewel footpool, is een combinatie van biljarten en voetballen. U neemt plaats op een grote poolvoetbaltafel. In plaats van keiharde biljartballen speelt u met voetballen die er hetzelfde uitzien als biljartballen. De keu doet niet mee, want u staat zelf 'op de tafel' om tegen de witte bal te schoppen. De witte bal moet tegen de andere volledig gekleurde of half gekleurde ballen aanschieten. Net als bij echt biljart bepaalt de eerste biljartbal in de pocket welke ballen u bij footpool moet wegspelen. U hanteert bij footsnooker dus ongeveer dezelfde regels als bij biljart of pool. Uw doel bij footpool? Als eerst met de witte bal alle gekleurde ballen wegspelen en tot slot de zwarte bal in de juiste pocket krijgen. Bent u de biljartvoetbal kampioen van uw gezelschap?

Footpool huren: geschikt voor jong en oud

Footsnooker staat garant voor uitdaging, sport en plezier en is geschikt voor jong en oud. Ideaal om met vrienden, familie, uw partner, collega's of verenigingsleden te spelen. U kunt footpool in Nederland huren bij Go Active als losstaand activiteit. Wilt u een complete dag vol activiteiten organiseren? Combineer biljartvoetbal dan met één of meerdere Go Active activiteiten door middel van onze arrangementen. Organiseer een dag vol voetbal, met onze bubbel soccer en voetbaldarts. Of wissel footpool af met andere activiteiten zoals onze fun games of een GPS tocht. Hoe uw gewenste groepsdag er met footpool ook uit ziet, Go Active helpt u graag met het plannen van hét ideale groepsuitje.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak kennis met de populaire footpool in Nederland en ga als levensechte keu biljartvoetballen. Het spel zorgt gegarandeerd voor plezier, hilariteit en een onvergetelijke dag! Vraag een offerte aan bij Go Active om footpool te huren of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over footsnooker. Samen organiseren we een onvergetelijke dag vol unieke activiteiten!

Informeer naar de precieze mogelijkheden en tarieven>>

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active