Footsnooker

Tijdens een geweldig spelletje Footsnooker wordt het beste van 2 werelden gecombineerd!
Een simpel spelletje snooker maar dan met de voeten, top toch?
Tijdens dit spel kunnen de gekste trucjes uitgehaald worden om uiteindelijk toch de bal in de pockets te spelen! 
Welk team weet als eerste alle ballen weg te spelen?
Speel nu Go Active Footsnooker! 
 
Footsnooker, oftewel footpool (snookball), is een combinatie van biljarten en voetballen. Je kunt het spelen in een tweetal, maar kunt het ook in teams tegen elkaar opnemen door om de beurt aan schot te zijn. Aan schot? Ja... je speelt niet met een keu, maar met een voetbal!

Hoe je footsnooker / footpool speelt

Je neemt plaats op een grote poolvoetbaltafel. In plaats van keiharde biljartballen speel je met voetballen die er hetzelfde uitzien als biljartballen. De keu doet niet mee, want jij staat zelf 'op de tafel' om tegen de witte bal te schoppen. De witte bal moet tegen de andere ballen aanschieten, de volledig gekleurde ballen of de half gekleurde ballen. Net als bij echt biljart bepaalt de eerste biljartbal in de pocket welke ballen jij moet wegspelen. Je hanteert bij footpool dus ongeveer dezelfde regels als bij biljart/pool. Je doel? Als eerst met de witte bal alle gekleurde ballen wegspelen en tot slot de zwarte bal in de juiste pocket krijgen.

Geschikt voor spelers vanaf 8 jaar

Foot snooker is een spel dat veilig kan worden gespeeld. Je hebt er wel enige behendigheid voor nodig, net als bij voetbal en biljart. Daarom is het spel alleen geschikt voor spelers van 8 jaar en ouder. Speel het met vrienden, familie, je partner, collega's of verenigingsleden. Doordat het spel eigenlijk door iedereen kan worden gespeeld. is het een ideale activiteit voor gemengde groepen. Een familiedagje of een personeelsuitje met jonge en oude leden? Het wordt een hilarisch uitje met dit grappige foot snooker spel.

Informeer naar de precieze mogelijkheden en tarieven>>