045 – 5610188 info@go-active.nl

Evenement organiseren?

Gaat u een evenement organiseren? Bijvoorbeeld teambuilding, een vriendendag, vrijgezellenfeest of familiedag? Een evenement is pas compleet met leuke activiteiten! Bij Go Active vindt u een ruim aanbod activiteiten die perfect geschikt zijn voor diverse events. Van creatieve workshops tot actieve schietspellen: er is voor ieder wat wils. Wij hebben diverse soorten evenementen voor u op een rijtje gezet, en daarbij meteen geschikte activiteiten opgesomd. Dit maakt uw zoektocht beslist gemakkelijker. 

Teambuilding of vrijgezellenfeest?

Een teambuilding evenement organiseren? Wij hebben diverse teambuilding activiteiten welke zorgen voor een hechtere band en betere dynamiek tussen collega's, en dit is iets wat op de werkvloer altijd goed van pas komt. Daarnaast hebben we ook een aantal vrijgezellenfeest activiteiten in ons aanbod. Van het hilarische bubble soccer tot handboog- of kruisboogschieten: er zijn veel mogelijkheden! 

Familiedag of workshop? 

Leuke familiedag activiteiten vinden is vaak lastig. Het moet immers leuk zijn voor zowel jong als oud en zowel man als vrouw. Wij bieden een gevarieerd aanbod activiteiten zodat uw hele familie beslist een leuke tijd zal hebben! Tevens kunt u bij ons terecht voor tal van workshops voor jong en oud. Kiest u voor een creatieve workshop zoals schilderen of kaarsen maken, of liever een culinaire workshop bonbons maken? De keuze is geheel aan u. Afhankelijk van het evenement dat u organiseert, kunt u een geschikte workshop vinden in ons aanbod.

Kinderfeestje of school evenement organiseren? 

Ook voor kids is er genoeg te beleven bij Go Active. Zoekt u bijvoorbeeld een kinderfeestje idee? Iets wat uniek, actief én gezellig is? Geen probleem: we hebben tal van leuke kids activiteiten beschikbaar, en kunnen zelfs zorgen voor eten en drinken wanneer u het feest bij ons op locatie geeft. We kunnen echter ook naar u toe komen met de gekozen activiteit, dus dat is ook geen probleem. 

Dient u een school evenement te organiseren? Ook hiervoor hebben we diverse activiteiten in de aanbieding. Een samenwerkingsactiviteit is bijvoorbeeld een leuk idee als kennismaking in de brugklas. Of gewoon een opblaasbare stormbaan als onderdeel van een sportdag. Ook hier zijn tal van mogelijkheden. 

Hulp nodig? Wij adviseren u graag. 

Gaat u een evenement organiseren maar weet u niet precies welke activiteiten het beste zullen passen? Heeft u een bepaald budget, bepaalde wensen of specifieke vragen? Wij helpen u graag. Neem contact op met Go Active.

Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2021 Go Active