045 – 5610188 info@go-active.nl

Creatieve workshops in Limburg

Heerlijk kliederen, bouwen of bonbons maken? Met de creatieve workshops van Go Active kunt u laten zien hoe creatief u echt bent. Bekijk hier een overzicht van alle creatieve activiteiten die wij aanbieden.
Er zijn allerlei variaties en combinaties mogelijk binnen deze creatieve activiteiten. Wilt u bijvoorbeeld meerdere activiteiten op één dag doen? Of heeft u speciale wensen met betrekking tot een creatieve workshop? Laat het ons gerust weten en wij gaan voor u aan de slag! Neem daarom gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op, die natuurlijk volledig aansluit bij uw wensen.

Waarom kiezen voor creatieve activiteiten van Go Active?

Deze activiteiten zijn erg leuk met groepen die graag laten zien wat ze in huis hebben. Go Active maakt het mogelijk om in een gezellige setting uw innerlijke creativiteit los te maken door middel van verschillende leuke creatieve activiteiten. Al onze workshops zijn zorgvuldig uitgekozen en staan dan ook garant voor een middag vol plezier. Wij bieden activiteiten aan voor alle leeftijden, maar ook activiteiten waarbij we een minimum leeftijd hanteren. Bekijk daarom altijd goed de informatie die wij op de website noemen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u hier vragen over heeft. Wij helpen u graag.

Creatieve workshops staan garant aan veel plezier

Tijdens een creatieve workshop in Limburg kunt u leuke activiteiten doen, zoals schilderen op beelden of het maken van heerlijke bonbons. Daarnaast kunt u bij ons uw eigen kaarsen maken of leuke constructies bouwen met bamboe. Voldoende mogelijkheden om creatief bezig te zijn dus! Go Active merkt dat deze creatieve activiteiten niet alleen heel leuk zijn, maar ook een verbindend effect hebben. Mensen helpen elkaar en zo wordt een erg gezellige middag vol plezier en natuurlijk creativiteit! Heeft u ook interesse in zo'n leuke middag met een creatieve workshop? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active