045 – 5610188 info@go-active.nl

Bubbel voetbal of bubble soccer spelen?

De grote bubbel gaat over het hoofd, de wedstrijdbal ligt op de stip, 3,2,1, Rennen! Bubbel voetbal is één van de leukste activiteiten om te doen. Bubble soccer staat garant voor het trainen van de lach- en buikspieren! Lachen, gieren, brullen voor iedereen vanaf 14 jaar of 1,55m lang! Wij organiseren graag een Bubble Soccer evenement op uw eigen locatie, inclusief begeleiding. Of maak gebruik van onze locaties. We bieden ook mooie arrangementen van Bubbel Voetbal met een van onze andere activiteiten aan. Waar wacht u nog op? Ga bubbel voetballen!

Hoe werkt bubble soccer?

Met bubble voetbal gaat u de strijd aan tegen uw vrienden, familie of collega's. U zit in uw eigen doorzichtige bubbel en stapt het voetbalveld op. Het ziet er niet alleen gek uit, het is ook een rare en unieke manier van spelen, met hilarische momenten gegarandeerd! Door stuiterend en botsend te voetballen, gaat u samen met uw team voor de winst. Bubble voetbal, ook wel bumper voetbal, is hiermee een sportieve en grappige activiteit om te doen als groepsuitje en kan door iedereen worden gespeeld.

Drie redenen om bumpervoetbal te spelen

We kunnen u veel redenen te vertellen waarom bumpervoetbal het proberen waard is, maar we zetten drie redenen voor u op een rijtje:
  1. Werken aan teamgevoel: met bumpervoetbal werk op een leuke en speelse wijze aan het teamgevoel of band met je vrienden, familie of collega's.
  2. Plezier gegarandeerd: voetballen in een bubbel vraagt gewoonweg om plezier en veel grappige momenten.
  3. Sportief: naast dat bubble soccer voor plezier zorgt, is het tevens een sportieve activiteit en dus heel gezond.

Bubbel voetbal huren

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een activiteit die écht scoort? Bubble voetbal is een originele en hilarische activiteit om te doen. Of het nu gaat om een kinderfeest, bedrijfsuitje of als teambuilding activiteiten; bubble soccer is voor elke gelegenheid geschikt. Organiseer nu bubbel voetbal in Limburg en vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.
 
Go Active organiseert ook mooie arrangementen, zoals bubbel voetbal in combinatie met de andere voetbal spellen footpool of voetbaldarts. Of combineer bubble soccer met geheel andere activiteiten zoals handboogschieten. Stel uw eigen dag samen en geniet samen met uw vrienden, familie of collega's!
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active