045 – 5610188 info@go-active.nl

Blaaspijpschieten

Allerbeste prijs - plezierverhouding
Vanaf € 9,50 p.p.

Diep inademen en zo hard blazen als je kan! Indiana Jones deed het ook, dus het moet jou zeker lukken, toch? Deze activiteit zal je weer even mee terug nemen in de tijd. Weet je nog, een pvc buisje en de papieren pijltjes? En dan het liefste door de openstaande ramen schieten. Genieten! Nu mag je net iets professioneler aan de gang gaan. Als de korte instructie erop zit, mag je gaan richten! Wat een feest! Heel veel succes en zoals wij zeggen… Maak ze gek!

Activiteit voor jong en oud

Weet u nog vroeger als kind: een pvc buisje, papieren pijltjes en schieten vanaf een open raam. Als kind had u de grootste lol. Met blaaspijpschieten gaat u even terug in de tijd en leert u op een professionele wijze houten of aluminium pijltjes schieten. Onder het toezicht van een professional bereidt u zich voor op een competitie tussen u en uw vrienden, collega's of familie. Leer aan de hand van techniek en tips om de blaaspijp op de juiste manier vast te houden en op het goede moment te blazen. Blaaspijpschieten kan door iedereen geleerd worden en is uitermate geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ga de strijd aan met uw gezelschap. Raakt u de roos?

Blaaspijpschieten bij Go Active

Of u nu een bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of kinderfeest gaat organiseren: blaaspijp schieten is geschikt voor elke gelegenheid. De opdrachten, het wedstrijdelement en het samen zijn, zorgen gegarandeerd voor groot plezier en een succesvol uitje. Boek het blaaspijpschieten bij Go Active en geniet van een unieke ervaring. Het schietspel kan als enkel activiteit worden georganiseerd of combineer het blaaspijp schieten met onze andere spellen, zoals handboogschieten of kruisboogschieten. We helpen u graag verder om uw perfecte dag vol unieke activiteiten te plannen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u graag een uniek uitje organiseren die garant staat voor uitdaging, plezier en gezelligheid? Zoek niet langer en kies voor blaaspijpschieten van Go Active. Ook voor vragen over het blaaspijp schieten of over onze verschillende arrangementen vol diverse activiteiten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen organiseren we een geweldige dag met blaaspijpschieten en andere spellen helemaal naar wens en maat. Vul het contactformulier op deze pagina in.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active