045 – 5610188 info@go-active.nl

Autospeurtocht

De teams zijn gemaakt, de auto’s zijn vol getankt en de eerste envelop is in uw bezit… Kortom, u bent klaar voor de autospeurtocht. De vele enveloppen zullen u naar de juiste eindbestemming brengen, maar onderweg zijn er nog wel een aantal zaken die gedaan moeten worden. Vragen moeten beantwoord worden en opdrachten moeten volbracht worden, maar let u wel op de kilometers? Welk team heeft de minste kilometers afgelegd en de meeste punten? Kom erachter tijdens de autospeurtocht! Rij voorzichtig!

Hoe werkt een autospeurtocht?

Vergeet saaie autoritten en maak kennis met een autospeurtocht. Stap samen met vrienden, familie of collega’s de auto in. Bij vertrek ontvangen jullie een envelop met instructies. Deze handleiding leidt u naar verschillende locaties waarin er puzzels moeten worden opgelost en vragen moeten worden beantwoord. Houd u het hoofd koel en weet u 80% van de vragen te beantwoorden, dan haalt u de eindlocatie. Of strandt u met uw groep ergens op de route? Tijdens de autospeurtocht geniet u ondertussen van de omgeving waar u doorheen rijdt. Het is een unieke combinatie van een speurtocht en autotocht die u ervaren moet hebben.

Dé teambuilding activiteit

Bent u op zoek naar een te gekke activiteit om als teambuildingsuitje te doen? Een autospeurtocht is het ideale uitje bij het organiseren van een teambuilding dag. De autotocht vraagt om goede samenwerking en vertrouwen. De één leest de kaart, de ander bestuurt de auto. Op bestemming beantwoorden jullie als groep de vragen. Vertrouwen jullie elkaar genoeg om uiteindelijke de juiste route te rijden? 

Voor jong en oud

De autotochten bij Go Active zijn geschikt voor jong en oud. De tocht kan volledig op de groepssamenstelling worden aangepast. Gaat u met het gezin op pad? Dan passen wij de vragen aan speciaal voor de kinderen. Wilt u juist een lastigere zoektocht, ook geen probleem! Zo is een autospeurtocht een tof uitje voor het gezin, maar ook als vrijgezellenfeest of activiteit met vrienden.

Geef uw eigen draai aan de autotocht!

Wilt u een autospeurtocht in uw regio boeken? Go Active organiseert autotochten door heel Nederland. Van Limburg, Gelderland tot de Veluwe; wij komen naar u toe! Ook bij het organiseren van een complete dag staan we voor u klaar.  De autospeurtocht is eenvoudig te combineren met andere activiteiten van Go Active, zoals trust games, bubble soccer of een lekkere lunch achteraf. Wilt u een auto speurtocht boeken? Neem contact met ons op! Wij slaan onze agenda open en gaan voor u aan de slag!
 
Ontdek één van onze andere tochten: fietstochten, scootertochten en tandemtochten.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2023 Go Active