045 – 5610188 info@go-active.nl

Tandem huren in Limburg

Op het eerste gezicht zou u het niet zeggen, maar een tandem huren staat garant voor lachen, gieren, brullen en een hilarische ervaring. Deze manier van vervoeren is werkelijk fantastisch voor de buikspieren! Maar er moet natuurlijk wel gecommuniceerd worden, want als de één niet fietst of de andere de verkeerde kant op stuur... Binnen deze tandemtocht zijn vele routes mogelijk en tevens kunnen er ook verschillende routebeschrijvingen gehanteerd worden. Waar gaan we naar toe? Moeten we links of toch rechts?

Ontdek het teamwork bij een tandemtocht

Wilt u graag met vrienden, familie of collega's een fietstocht maken? Laat de normale fiets staan en ga een tandem fiets huren. Een tandemtocht is een van de meest gezellige en unieke manieren om te genieten van de natuur, een nieuwe omgeving te verkennen én met uw gezelschap samen te zijn. Deze speciale manier van vervoer vraagt om elkaars vertrouwen; de een stuurt, de ander achterop wijst de weg. Het tandem huren is hiermee de perfecte manier om te werken aan het teamwork. Het tandem verhuur kan bij Go Active voor zowel een duo als voor een grote groep georganiseerd worden. Dus bent u op zoek naar een uniek uitje? Met een tandemtocht bent u verzekerd van een onvergetelijke dag!

Tandemtocht naar wens

Tandem huren in Limburg? Bij Go Active kunt u een tandem huren op onze locatie of een eigen locatie naar keuze. Ga op pad en ontdek de natuur en vele bezienswaardigheden. Ook bieden wij naast het tandem verhuur andere activiteiten die u aan uw uitje kunt toevoegen. Stap op de tandem en volg een leuke GPS tocht door de Limburgse heuvels. Beantwoord onderweg vragen en probeer alle posten te vinden. Of kies voor een tandemtocht arrangement, waarbij u naar keuze meerdere activiteiten kunt uitvoeren. Denk aan fun gamescreatieve workshops of voetbaldarts. Hoe u uw tandemtocht ook wilt inrichten; Go Active biedt tal van groepsactiviteiten aan. Zo kan uw groepsuitje precies naar wens worden ingericht.

Tandem huren? Go Active voor uw tandem verhuur

Kies voor een onvergetelijke activiteit en ga op tandemtocht. Een tandem huren doet u eenvoudig bij Go Active. Wij bieden tandem verhuur voor jong en oud, kleine en grote groepen. Het tandem fiets huren kan bovendien geheel naar wens en naar doelgroep worden ingericht met bijbehorende activiteiten. Vraag nu gratis een offerte aan en start uw tandemtocht! 
 
Wilt u graag nog advies over uw ideale tandemtocht of heeft u vragen over onze activiteiten en arrangementen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder met het organiseren van een geweldige dag.
 
Benieuwd naar andere tochten van Go Active? Bekijk onze autotochtenGPS tochtensteptochtenmountainbiketochtenscootertochten en fietstochten.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.
U kunt hier ook algemene vragen stellen waar we zo snel mogelijk antwoord op zullen geven.
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen / opmerkingen
Velden met een zijn verplicht.
Leave this field empty


Blijf op de hoogte via Onze nieuwsbrief Als eerste up to date van nieuwe activeiten, acties & andere nieuwtjes!
Uw e-mailadres zal nooit gedeeld worden en u kunt zich altijd uitschrijven.
Bij het inschrijven gaat u akkoord met het privacy beleid.
Bedrijfsgegevens
Hoofdkantoor Piet Malherbestraat 3 6417GR, Heerlen
045 - 56 101 88 info@go-active.nl
Volg ons
© 2003 - 2021 Go Active